Program

8. maj 2025, 9-23.00
Lokomotivværkstedet
Dørene lukker kl. 19.00

Talks

Det fulde talk-program annonceres løbende i foråret 2025.

11.00-11.45

Loud Stage

Erik Nissen
Design som destination: Mere end blot æstetik
Talk [på engelsk]

Træd ind i en verden, hvor design er mere end æstetik – det er storytelling, iscenesættelse og oplevelser. Erik Nissen Johansen, grundlægger af det prisvindende bureau Stylt, har i årtier redefineret hospitality-design med dristige koncepter, medrivende scenografier og legende kreativitet. Fra boutiquehoteller til visionære resorts forvandler hans arbejde rum til uforglemmelige destinationer.

Vær med, når Erik deler sin unikke tilgang til konceptdrevet design, og hvordan det former fremtidens hospitality. Forvent indsigt, inspiration og et nyt perspektiv på, hvordan rum kan fortælle historier.

Erik Nissen Johansen er grundlægger og kreativ direktør for Stylt, et globalt anerkendt hospitality-designstudio med base i Göteborg, Sverige. I mere end 25 år har han stået i spidsen for Stylt og skabt unikke hotel- og restaurantkoncepter verden over, hvor storytelling, design og branding smelter sammen for at skabe mindeværdige gæsteoplevelser.

Med en portefølje på over 400 restauranter og 250 hoteller har Erik formet hospitality-oplevelser for nogle af verdens største brands. Bemærkelsesværdige projekter inkluderer Pater Noster Lighthouse (Sverige), Niehku Mountain Villa, The ANDAZ by Hyatt (Dubai), 25h Hotels (København & Melbourne), LEGO House (Billund) og Downtown Camper by Scandic (Stockholm).

Født i Oslo i 1965 studerede han kunst, historie, marketing og design i Firenze. Erik er en anerkendt international foredragsholder og deler sin viden om hospitality-design og branding ved globale konferencer og TEDx.

Billede: Samuel Uneus

11.30-12.00

Silent Stage

Lene Tanggaard
Sådan skaber vi stærkere læringskulturer
Talk [på dansk]

Organisationer er afhængige af, at de ansatte kan lære. Med hastige introduktioner af nye teknologier, nye opgaver, nye vilkår og med et behov for at tiltrække nye ansatte, er det helt afgørende, at organisationer har viden om, hvordan man opbygger en stærk læringskultur. Lene vil i sit foredrag introducere os til forskellene på et ekspansivt og restriktivt læringsmiljø krydret med nogle af de konkrete eksempler, Lene har fra sin forskning og sin erfaring som konsulent i organisationer.

Lene Tanggaard er uddannet psykolog, hun har en Ph.d. i psykologi og er til daglig professor på Aalborg Universitet på Institut for Kommunikation og Psykologi. Lene har været rektor for Designskolen Kolding fra 2019-2025, og hun har derfor også praktisk erfaring med ledelse, også fra en række ledelsesroller på universitetet gennem tiden.

12.00-12.45

Loud Stage

Kasper Salto, Pil Bredahl & Saskia Hübner
Hvad er Danmarks Næste Klassiker?
Talk [på dansk]

For sjette sæson i streg har ’Danmarks næste klassiker’ netop rullet over skærmen på DR. Fokus i år har været at rykke ud i og tættere på virkeligheden.

I en modereret samtale med dommerne Pil Bredahl og Kasper Salto samt designer Saskia Hübner, der vandt mesterværksudfordringen med sin sofa Bau22, stiller vi skarpt på, hvordan både stedspecifikt og cirkulært design er kriterier for, hvad der kan betegnes som en ny klassiker i 2025.  

Kasper Salto. Født 1967. Dimitterede som møbelsnedker i 1988, og hans mesterværk blev hædret med en sølvmedalje. Efterfølgende dimitterede han i 1994 fra Den Danske Designskole. Som studerende studerede han på Art Center, College of Design (Schweiz).

Han grundlagde sit studie i 1998 og har arbejdet med Peter Stærk Design, Fritz Hansen A/S, Montana Møbler og Onecollection.

Salto har modtaget en række designpriser for sit arbejde, blandt andet The Furniture Prize 2003, RedDot designaward, Finn Juhl-prisen 2010, Thorvald Bindesbøll-medaljen og German Design Award.

Salto & Sigsgaard vandt sammen konkurrencen om at indrette The Trusteeship Chamber i FN’s hovedkvarter, og har efterfølgende haft indretningsopgaver for blandt andre Det Danske Musikkonservatorium (Radiohuset), Apotekerforeningen i Bredgade og Ny Carlsbergfondet.

Pil Bredahl dimitterede i Produkt- og Møbeldesign fra Den Danske Designskole i 1997 og tog en kandidatgrad i Designteori i 2013, hvor hun skrev sin afhandling om design og bæredygtighed.

Siden da har hun arbejdet inden for den eksperimentelle del af designindustrien. Hun var en del af den skandinaviske, kvindelige designgruppe “Kropsholder,” som blev grundlagt i slutningen af 1990’erne, og har for nylig arbejdet med design som et redskab til integration blandt kvindelige immigranter.

Hun er også medstifter af designgruppen FairTradeDesigners.com, som blev oprettet i 2007, og som bruger designprofessionen som et socialt løftestang til at udforske og fremme bæredygtige udviklingsprocesser.

Pil arbejder også som kurator og designformidler.

Saskia Hübner er uddannet i Interdisciplinary Design fra MSD i Tyskland i 2016. Efter at have etableret sin kreative base i København, flyttede hun til Aarhus i 2024. Hun har erfaring fra bl.a. Normann Copenhagen og NIKO JUNE og driver i dag sit eget studio med samarbejdspartnere som Aspekt Office og Anne Boysen. Hendes arbejde spænder over møbler, belysning og interiør – altid med fokus på funktionel fortælling og samfundsmæssig adfærd.

I 2024 grundlagde hun FORM 22, et studio dedikeret til klimakommunikation gennem design. I 2025 blev hun den første udenlandske deltager i Danmarks næste Klassiker, hvor hun kombinerer sin tyske baggrund med dansk designkultur og sætter fokus på bæredygtighed.

12.30-13.10

Silent Stage

Steffen Max Høgh
Ansvarlighed i møbelbranchen før, nu og i fremtiden
Talk [på dansk]

Ansvarlighed i møbelbranchen har gennemgået en markant udvikling – fra en tid med lokal produktion og moderat forbrug til nutidens globale økonomi, hvor dokumentation og certificeringer er blevet centrale elementer. Samtidig kaster vi et blik på fremtidens ansvarlighed, hvor teknologi og transparens forventes at ændre både forbrugernes magt og virksomheders strategier.

Talken vil belyse, hvordan ansvarlighed har udviklet sig, og hvordan det i fremtiden ikke kun vil være en forretningsstrategi, men et krav for at opretholde tillid og relevans på markedet. Deltagerne vil få indsigt i, hvordan virksomheder – særligt i møbelbranchen – kan forberede sig på fremtidens udfordringer og arbejde med bæredygtighed og ESG på en måde, der både skaber værdi for deres kunder og samtidig overholder planetens grænser.

Steffen har brugt mere end et årti på at forene sorte bundlinjer med en grønnere fremtid. Hans rejse begynder, da han i 2014 starter virksomheden 3R Kontor, hvor bæredygtighed var integreret i forretningen fra starten. Han solgte virksomheden til Holmris B8, hvor han efterfølgende var CSR-direktør og siden har brugt sine erfaringer som iværksætter, leder og bestyrelsesmedlem inden for bæredygtig forretningsudvikling. Han deler desuden ud af sin viden og erfaring som foredragsholder, podcastvært og forfatter af bestseller-bogen “Bæredygtig Business”.

I dag er han direktør hos konsulenthuset SustainBusiness, som hjælper danske virksomheder med at opnå kommerciel succes og skabe reel forandring med deres bæredygtige omstilling.

Med mere end 200 foredrag om bæredygtighed og bundlinjer i bagagen samt samtaler med langt over 100 eksperter og ledere i forbindelse med podcasten Bæredygtig Business, er han skarp og velorienteret på de nyeste tendenser inden for bæredygtighed og forretning.

13.00-13.45

Loud Stage

Sebastian Aristoteles
Innovation fra rummet: Hvordan ekstrem arkitektur kan forme fremtidens byggeri
Talk [på engelsk]

Sebastian Aristotelis, medstifter og lead architect hos SAGA Space Architects, bringer sine erfaringer fra arbejdet med rumarkitektur og 3D-printede strukturer til det jordbaserede byggeri. Fra prototyper i Grønlands barske klima til innovative design til Månen, har SAGA skabt banebrydende løsninger til ekstreme miljøer. Deres arbejde omfatter alt fra 3D-printede strukturer i beton til den første danske last sendt til den internationale rumstation.

I denne talk vil Sebastian dele, hvordan teknologier og designprincipper fra rummet kan transformere vores måde at bygge på Jorden. Hør om SAGA’s imponerende projekter, som inkluderer den største 3D-printede bygning i Skandinavien og deres ambitioner om at gøre os klar til byggeri på Månen – alt sammen med fokus på bæredygtighed og nye måder at tænke fremtidens byggeri.

Sebastian Aristotelis er 30 år gammel. Han er ledende arkitekt og medstifter af SAGA Space Architects. SAGA specialicerer sig i 3D-printet arkitektur og habitater til det ydre rum. SAGA har bygget projekter i Asien, Mellemøsten, Latinamerika, Europa og Nordgrønland. SAGA har netop sendt deres første payload til det ydre rum – en lampe til den Internationale Rumstation.

Sebastian var en del af den to mand store besætning på LUNARK ekspeditionen, hvor han tilbragte 100 dage i isolation tæt ved Nordpolen, i en prototype af en Månebolig. SAGA har vundet flere priser og verdensrekorder for sin arkitektur, såsom verdens højeste 3D-printede plastikstruktur på 7 meter. Sebastian holder foredrag i hele verden omkring rummet, arkitketur, innovation og sine eventyr. Han er blevet udvalgt til Forbes 30 under 30, og Berlingske Talent 100.

13.30-14.10

Silent Stage

Anette Hedegaard
Fremtidens hospitalsoplevelse — designet til mennesker
Talk [på dansk]

Hvordan skaber vi en hospitalsoplevelse, der tager udgangspunkt i patienters, pårørendes og medarbejderes behov?

Anette Hedegaard, designer og projektleder i MARYS, giver et unikt indblik i udviklingen af Mary Elizabeths Hospital – et nyt hospital for børn, unge, gravide og deres familier. Med fokus på test og brugerinddragelse formes både de fysiske rammer, digitale løsninger og den kulturelle adfærd på hospitalet. 

Vi dykker ned i konkrete test og designløsninger, der skaber reel værdi, og deler tre nøgleindsigter i, hvordan design kan bidrage til mere tryghed, effektivitet og bedre oplevelser i sundhedsvæsenet.

Anette Hedegaard er designer og projektleder i MARYS.

Anette Hedegaard har en baggrund fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Designskole og solid erfaring med projekter i sundhedssektoren, hvormed hun bringer en ambitiøs tilgang til at løse komplekse udfordringer og designe for og sammen med hospitalets familier og personale.

14.00-14.45

Loud stage

Thomas Lykke
Japansk design tur-retur
Talk [på engelsk]

Fascinationen af Japan er ikke ny i Skandinavien, men derimod et rejsemål som et stigende antal danskere søger mod. I denne talk med designer og co-founder af OEO Studio Thomas Lykke tager vi på en designrejse til Japan set med en skandinavers øjne. For hvad er det ved Japan og det japanske design, der efter næsten 20 år stadig tryllebinder og inspirere en dansk designer i hans arbejde med kunder som Sony og danske Noma?

Head of Design og medstifter Thomas Lykke fra OEO Studio er uddannet modedesigner i København og San Francisco, før han skiftede til designbranchen, hvor han blandt andet har arbejdet som interiørredaktør for Wallpaper* Magazine. I 2003 grundlagde han OEO Studio sammen med Anne-Marie Buemann.

OEO Studio er et internationalt anerkendt, multidisciplinært studio, der har været med til at redefinere den moderne skandinaviske stil. Deres karakteristiske tilgang forener på mesterlig vis dansk designarv med asiatisk æstetik og skaber miljøer og oplevelser, der er dybt forankrede i historie, sted og kultur.

Med over 20 års erfaring i designbranchen har Thomas opnået en stærk position og et ry for sin passion og dedikation til at skabe reel indflydelse. Siden 2015 har han også været medlem af Designrådet.

14.30-15.10

Silent Stage

Kristina May
AI & menneskelig kreativitet — hvor står vi?
Talk [på engelsk]

Hvordan påvirker kunstig intelligens vores kreative processer – og hvad betyder det for os som mennesker? Når teknologien rykker hastigt frem og kan løse både praktiske og kreative opgaver, må vi overveje, hvor det efterlader os.

Brandstrateg og CEO hos AM Copenhagen, Kristina May, stiller skarpt på AI’s rolle i vores kreative arbejde. For hvad er det egentlig, vi mennesker stadig excellerer i? Hvordan kan vi bruge AI som et værktøj til at styrke vores kreativitet frem for at erstatte den? Og skal vi lade teknologien forme vores verden, eller skal vi selv tage styringen og designe vores fremtid?

Hvis vi formår at gøre interaktionen mellem mennesker og maskiner til et inspirerende samarbejde, kan vi stå over for en ny æra af kreativitet.

Kristina er medejer, administrerende direktør og brandstrateg hos AM Copenhagen, hvor hun rådgiver virksomheder samt start-ups om brandstrategi, forretningsudvikling og design. Hun er uddannet fra Det Kongelige Akademi og har arbejdet med at skabe, bruge designtænkning og bygge brands inden for mange forskellige brancher og på ledelsesniveau.

Kristina er specialist i at positionere brands og udvikle brandidentiteter og fungerer som executive rådgiver for brandejere både i ind- og udland. Hun er medlem af Dansk Designråd, key note speaker og sidder i bestyrelsen for fire virksomheder, herunder Plantorama og Stelton. Desuden er hun vært på podcasten ‘Design kan’, som er rangeret som nummer et i Danmark inden for emnerne design og branding.

16.00-16.45

Loud Stage

Tina-Henriette Kristiansen
Rummet som laboratorium: Design for en planet i forandring
Talk [på dansk]

Arkitekt Tina-Henriette Kristiansen har i over 20 år arbejdet med rumarkitektur for NASA – fra rumstationer til Mars-habitater – hvor ekstreme, lukkede miljøer kræver radikal nytænkning og cirkulære løsninger. Her er resiliens ikke en ambition, men en nødvendighed.

I denne talk deler hun, hvordan teknologier og designprincipper fra rummet – som upcycling, materialespaltning og totalressourceudnyttelse – nu bringes i spil på Jorden. Og hvordan erfaringer fra universets mest ekstreme miljøer kan inspirere til nye veje mod bæredygtighed og robusthed i en verden i hastig forandring.

Tina-Henriette Kristiansen er arkitekt, Ph.D fellow og har i over 20 år forsket og samarbejdet med NASA om design til ekstreme miljøer – herunder Mars-habitater og rumstationer. Hun har en kandidat fra Arkitektskolen i Aarhus og har undervist og ledet internationale programmer om rumarkitektur. Med speciale i cirkulære designprincipper og teknologier fra rummet arbejder hun i dag med at overføre viden fra rumforskning til løsninger på Jordens klimamæssige udfordringer.

Host

Ane Cortzen
Arkitekt, Tv-vært & Moderator

Ane Cortzen er dansk arkitekt, tv-vært og moderator. Hun har tidligere haft titler som kulturchef i designfirmaet Kähler, designchef i DR og vært og programudvikler i DR Kultur. Her var Ane Cortzen blandt andet vært på ”TV!TV!TV!”, ”Vogternes Råd”, ”Søndag Live”, m.m.

Siden 2019 har Ane Cortzen været selvstændig og arbejdet med en række programmer som bl.a. ”Er der en arkitekt til stede”, ”Danmarks Næste Portrætmaler” og ”Byernes Mester”. Derudover er Ane direktør og medstifter af Arka – en international videobaseret platform dedikeret til at diskutere og vise arkitektur på en måde, der engagerer folk.

Rikke Skytte
Human researcher, designer & oplægsholder

Som forsker og designer med speciale i design baseret på menneskelige behov og trivsel fungerer Rikke som en slags kompas i en virkelighed i konstant forandring – hvor menneskelige behov hele tiden udvikler sig.

Med over 20 års erfaring som forsker, praktiserende designer og oplægsholder har hun holdt adskillige keynotes, bidraget til publikationer og samarbejdet med både danske og internationale arkitektvirksomheder, designstudier, bureauer, museumsinstitutioner og produktionsselskaber.

De seneste ni år har hun drevet sin egen virksomhed: Rikke Skytte, hvor hun udforsker og formidler menneskecentrerede og fremtidsorienterede indsigter, der understøtter alt fra strategi- og konceptudvikling til produktdesign og indretning – herunder arbejdet med menneskecentreret farve-, form- og materialekomposition.

Som en vigtig del af sin praksis arbejder Rikke også som moderator, vært og oplægsholder, hvor hun bringer viden i spil og skaber meningsfuld dialog om mennesket, design og fremtid.

Foto: Anne Bråtveit

Frederik Hinz Andersen
Arkitekt, designer & iværksætter

Frederik Hinz Andersen er uddannet arkitekt og har i 10 år arbejdet som top-level designer i kerneteamet bag Bang & Olufsen.

Som Head of Entrepreneurship og adjunkt på Det Kongelige Akademi, Arkitektur, Design og Konservering, grundlagde han akademiets startup-support og opbyggede et spændende iværksættermiljø.

Ud over at være oplægsholder og moderator, er Frederik i dag ekstern lektor i produktudvikling på DTU – Danmarks Tekniske Universitet – og arbejder med innovation, teknologi og bæredygtige løsninger.
Som stifter af NGO’en OCEAN FLAGSHIPS kombinerer han teknologi og iværksætteri med en passion for havet.

Organisationen fungerer som et sejlende innovationshub, der arbejder med bæredygtige løsninger, med fokus på havet som drivkraft i den grønne omstilling.

Jubilæums-popups

Service Projects

Start din morgen italiano-style i Service Project’s espressobar i New Works Space. Service Projects er kendt for deres eftertænksomme tilgang til objekter, rum og service – og det mærkes helt ned i kaffekoppen. Om du lige skal vågne op, inden du går på opgdagelse, eller trænger til en lille formiddagspause, er det her stedet at gøre det.

Nicoline Toft

Nicoline Toft skaber den perfekte lydkulisse til jubilæumsstemningen i New Works Space, hvor hun med sin kærlighed til elektroniske soul-rytmer leverer soundtracket til dagen.

Nicoline Toft har som DJ en bred palette, og har bl.a. varmet op til Linkin Park i Las Vegas og spillet store corporate jobs, eksklusive privatfester & festivaller.

Flowerism Studio

I år forvandler Flowerism Studio’s fortryllende kunstblomster Lokomotivværkstedet.

Kunstige blomster har et blakket ry, men kan være en mere holdbar løsning end friske blomster. Med en vision om at reducere overforbrug skaber Flowerism kunstblomster af høj kvalitet, der kan anvendes igen og igen i nye konstellationer.

Christian Bruun CPH

Christian Bruun CPH sætter sit præg på Trends & Traditions med sine store unika stentøjskrukker. De mobile, modulære krukker er designet til at gøre planter til en naturlig del af enhver indretning. 

Christian Bruuns krukker, vaser og urtepotter kan findes rundt omkring eventet, hvor han i samarbejde med Flowerism Studio viser, hvordan keramik og kunstige blomster smukt spiller sammen.

Design Kan

Design Kan optager i løbet af Trends & Tradition podcasts, hvor vært og CEO for AM Copenhagen, Kristina May, stiller skarpt på designbranchens vigtigste tendenser.

Gennem samtaler med førende brands, designere, arkitekter og kreative aktører undersøger Design Kan, hvordan design former vores verden – fra æstetik og funktion til bæredygtighed og innovation.

Almeja Space

Slip kreativiteten løs med Almeja Space. Som eksperter i håndlavet papirkunst og styling skaber Almeja Space farverige designs til showrooms, events og udstillinger.

Kom og lav din egen unikke papirblomst. Sæt den på tøjet – eller vær med til at få Trends & Traditions til at blomstre ved at bidrage til den fælles blomsterkrukke.

Danmarks Næste Klassiker

Oplev de vindende designs og et udvalg af de øvrige bud fra DR’s programserie ”Danmarks næste klassiker” på nærmeste hold til Trends & Traditions.

Få også en snak med de modige og hurtig-eksekverende designere om processen og deres bud på fremtidens klassikere.

Mad & DRIKKE

Dagen igennem kan du stille sulten i lækre retter fra havens madtelte, hvor du forhåbentlig kan sidde på en solbeskinnet plet og nyde den kulinariske forkælelse.

Om du er til cappuccino, flat white, latte macchiato eller espresso double shot, kan du få kaffetørsten slukket hos en af de dygtige baristaer, som står med deres kaffe-trucks rundt om i Lokomotivværkstedet.

Socioøkonomiske boder

Social Foodies

Social Foodies er en værdidrevet virksomhed, som er med til at bekæmpe ulighed i de globale fødevarekæder. De tilbyder lækre smagsoplevelser, hvor de ikke er gået på kompromis med hverken kvalitet eller social bæredygtighed.

På Trends & Traditions serverer Social Foodies velsmagende små flødeboller, energibarer og deres nye root bites.

People Like Us

People Like Us er et dansk bryggeri med en social dagsorden. Virksomheden blev grundlagt af to brødre, Lars og Jesper Carlsen, i 2016 og drives af folk fra socialt marginaliserede grupper. People Like Us mener, at vi ikke har råd til at udelukke dem, der ikke passer ind i arbejdsmarkedets kasser. Kasser er nemlig til øl, ikke til mennesker.

Virksomheden beviser, at man kan drive en for-profit-virksomhed og på samme tid gøre en forskel – og så selvfølgelig lave vidunderlige øl, som du får lejlighed til at smage på dette års Trends & Traditions.

Kofoeds Skole

Socialt udsatte og arbejdsledige kan få hjælp hos Kofoeds Skole til selv at skabe en aktiv hverdag. Dét har været skolens ambition siden 1928, og i dag er der afdelinger i både København, Aarhus, Aalborg og Nuuk.

På Trends & Traditions står brugere af Kofoeds Skole klar med smagsprøver på hjemmelavet æblemost og honning.

Kaffe Karma

Kaffe Karma er et fællesskab af frivillige kaffeentusiaster og mennesker i social udsathed, der er gået sammen om at servere en god kop kaffe.

Virksomheden hjælper mennesker med at tage det første skridt, der giver troen på egne evner samt skaber vej til ordinære jobs og uddannelse. ​

Verdens mest berejste pølsevogn

Snup en hotdog og bliv en del af en global fortælling om generøsitet og forandring. Siden 2003 har Pølle – verdens mest berejste pølsevogn – haft en mission om at gøre en forskel for udsatte børn.

Bag skranken står Fanny Posselt, som har delt over 72.000 hotdogs ud i 20 lande på fem kontinenter og inspireret mere end 150.000 mennesker verden over til at medinvestere i social forandring.

Hus Forbi

Til Trends & Traditions går al pant fra flasker og dåser ubeskåret til Hus Forbi – en dansk gadeavis og social organisation, der støtter mennesker i hjemløshed.

Hus Forbi arbejder for at give udsatte en stemme, en indtægt og et fællesskab gennem beskæftigelse, oplysning og opsøgende arbejde.

Bus

Trends & Traditions tilbyder gratis bus til og fra eventet fra Fyn og Jylland.

Du vælger busbillet, når du bestiller din billet. Se afgange herunder.

Til Lokomotivværkstedet:

  • 6:30 afgang fra Aarhus
    Thomas Jensens Alle 2, 8000 Aarhus C, ved busholdepladserne
  • 7:15 afgang fra Horsens
    Dyreskuepladsen, Hatttingvej 6, 8700 Horsens
  • 7:45 afgang fra Middelfart
    Ved Jyllandsvej 101, 5500 Middelfart, ved parkeringspladserne til store køretøjer
  • 8:30 afgang fra Odense
    Svendborgvej 102, 5260 Odense S, ved buslommen lige før rundkørslen
  • 10:30 ankomst til Lokomotivværkstedet

Returafgang til Fyn og Jylland kl. 18.30

  • 18:30 afgang fra Lokomotivværkstedet
  • 20:30 ankomst Odense
    Svendborgvej 102, 5260 Odense S, ved buslommen lige før rundkørslen
  • 21:15 ankomst Middelfart
    Ved Jyllandsvej 101, 5500 Middelfart, ved parkeringspladserne til store køretøjer
  • 21:45 ankomst Horsens
    Dyreskuepladsen, Hatttingvej 6, 8700 Horsens
  • 22:30 ankomst Aarhus
    Thomas Jensens Alle 2, 8000 Aarhus C, ved busholdepladserne